Mercedes C350 Estate

Mercedes C350 Estate

Mercedes C350 Estate Plug-in Hybrid 15%

Diesel

5

Bijtelling: 15%

€ 895,00

Shortlease aanbieding Mercedes C350 Estate! Lease nu de nieuwe Mercedes C350 Estate tegen wel heel aantrekkelijke tarieven. De nieuwe Mercedes C350 Estate behoort tot de top in zijn segment en nu al verkrijgbaar bij ShortleaseCenter. De Shortlease aanbieding Mercedes geldt bij een looptijd van 24 maanden, maar deze auto kunt u al krijgen vanaf 3 maanden. Mercedes bewijst met de nieuwe Mercedes C350 Estate dat ze echt tot de top behoren. De Mercedes C350 Estate is voorzien van veel luxe en comfort en is dan ook de ideale auto voor de zakelijke rijder. Dat de auto in de 15% bijtellingscategorie valt is dan ook mooi meegenomen.

Bij AutoLeaseCenter weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw auto. Met onze concurrerende tarieven behoren wij tot de scherpste aanbieders van Shortlease in Nederland. Een belangrijk voordeel van shortleasen is dat het gebaseerd is op een kortlopend contract (kort leasen). Zo heeft u geen langdurige verplichtingen en loopt u dus geen financieel risico.

Wilt u gebruik maken van deze shortlease aanbieding Mercedes C350 Estate? Vraag dan nu een offerte aan en laat u verrassen. Bij ShortleaseCenter beschikken we over een ruim aanbod van diverse merken en modellen, dus u treft altijd wel een interessante aanbieding aan.

Kilometerbundels en looptijd Mercedes C350 Estate:
Selecteer het gewenste kilometrage en de looptijd en zie direct het juiste shortlease tarief! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Shortlease tarieven Mercedes C350 Estate:
De vermelde vanaf prijs is op basis van de nieuwe Mercedes C350 Estate Plug-in Hybrid met een looptijd 24 maanden en 24.000 kilometer per jaar. De tarieven bij andere looptijden en kilometrages treft u aan in het tarievenoverzicht op deze pagina. Via de button “shortlease-auto samenstellen” kunt u eenvoudig uw tarief uitrekenen en de offerte aanvragen.

Wilt u nog meer shortlease auto’s bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina

Langer leasen dan 24 maanden? Bekijk de Lease-aanbiedingen op www.autoleasecenter.nl

Specificaties

  • KleurDivers
  • Kilometer10
  • TransmissieAutomaat Handgeschakeld
  • BrandstofDiesel Hybride
  • CarrosserieStationwagon