Shortlease Audi A3 Sportback

Shortlease Audi A3 Sportback Diesel

Audi A3 Sportback 1.6 TDI Lease Edition 5d

Diesel

5

Bijtelling: 21%

€ 775,00

Shortlease Audi A3 Sportback

Shortlease Audi betekent snel & flexibel leasen. De Shortlease Audi A3 Sportback is een van de populairste leaseauto’s in het premium segment. De stationwagen biedt u volop ruimte en comfort. Hoewel deze auto tot de kleinere types van Audi behoort, zult u dit niet merken in het interieur. De strakke lijn en de typische Audi voorkant zorgen voor een prachtig design. Deze Shortlease Audi A3 Sportback is een aanwinst voor uw wagenpark.

Bij ALC heeft u uitgebreide Shortlease Audi mogelijkheden en leaset u deze Shortlease Audi A3 Sportback al voor zeer lage shortlease tarieven. Bij shortlease profiteer u niet alleen van de scherpe tarieven maar sluit u ook altijd een flexibel contract af. U kunt al na drie maanden opzeggen wanneer u dat wilt. Zo loopt u geen enkel financieel risico!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor shortlease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button “shortlease-auto samenstellen” te klikken. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

Kilometerbundels en looptijd:
Selecteer het gewenste kilometrage en de looptijd en zie direct het juiste shortlease tarief!
U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Prijzen Shortlease Audi A3 Sportback:
De vermelde vanaf prijzen zijn op basis van de Audi A3 Sportback 1.6 TDI Lease Edition 5d met een looptijd van 24 maanden en 18.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. Via de button shortlease-auto samenstellen kunt u eenvoudig uw tarief uitrekenen en de offerte aanvragen.

Wilt u andere shortlease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar ons shortleaseoverzicht.

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofDiesel
  • Motorinhoud1.598 CC
  • Vermogen109 PK
  • Gewicht1.235 KG
  • CarrosserieHatchback