Shortlease Audi A4 Avant

Shortlease Audi A4 Avant Diesel

Shortlease Audi A4 Avant 2.0 TDI 90kW Lease Edition 5d

Diesel

5

Bijtelling: 21%

€ 935,00

Shortlease Audi A4 Avant

Shortlease betekent flexibel rijden zonder langlopende verplichtingen. Bij ALC kunt u ook de Shortlease Audi A4 Avant shortleasen. De Shortlease Audi A4 Avant is 1 van de meest populaire auto’s in zijn klasse. Audi heeft de laatste 15 jaar erg hard aan zijn image gewerkt en momenteel behoort Audi tot het premium segment in de markt. Met shortlease kunt u deze auto al afnemen van een periode van 3 maanden. Onze tarieven zijn erg concurrerend en daarom is een shortlease contract niet eens heel veel duurder dan een traditioneel leasecontract. U profiteer echter wel van een korte looptijd, zodat u altijd in de nieuwste modellen kunt rijden.

Shortlease betekent Snel&Flexibel rijden! Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor shortlease? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button “shortlease-auto samenstellen” te klikken. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

Kilometerbundels en looptijd:
Selecteer het gewenste kilometrage en de looptijd en zie direct het juiste shortlease tarief! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

 Shortlease tarieven:

De vermelde vanaf prijs is op basis van de Shortlease Audi A4 Avant 2.0 TDI 90kW Lease Edition 5d met een looptijd van 24 maanden en 18.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn ook andere looptijden en kilometrages mogelijk. Via de button shortlease-auto samenstellen kunt u eenvoudig uw tarief uitrekenen en de offerte aanvragen.

Wilt u nog meer shortleaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofDiesel
  • Motorinhoud1.968 CC
  • Vermogen121 PK
  • Gewicht1.465 KG
  • CarrosserieStation