Shortlease Citroen C1

Shortlease Citroen C1 Benzine

Citroen C1 1.0vti style edition

Benzine

5

Bijtelling: 14%

€295,00
€ 275,00

Shortlease Citroen C1

Shortlease Citroen C1! Bent u op zoek naar een dynamische auto voor in de stad? Dan is de compacte Citroen C1 iets voor u! Deze leuke kleine wagen heeft een snelle acceleratie en uitstekende rijeigenschappen. Kortom: de ideale stadsauto! En nu extra voordelig met de shortlease actie van AutoLeaseCenter.

Bij AutoLeaseCenter  leaset u de Citroen C1 op basis van shortlease. Shortlease Citroen C1 heeft veel voordelen. U sluit een flexibel lease contract met ons af, dat al na 3 maanden opzegbaar is als u dat wilt. Zo loopt u geen enkel financieel risico. Kijk nu op AutoLeaseCenter en ontdek onze aantrekkelijke shortlease tarieven! De scherpste tarieven krijgt u bij AutoLeaseCenter. Wilt u langer leasen dan 24 maanden, dan kunt u ook kijken bij AutoLeaseCenter.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor shortlease Citroen C1? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button “shortlease-auto samenstellen” te klikken. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

Kilometerbundels en looptijd Citroen C1:
Selecteer het gewenste kilometrage en de looptijd en zie direct het juiste shortlease tarief! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Tarieven Shortlease Citroen C1:
De vermelde vanaf prijs is op basis van de Citroen C1 style edition met een looptijd van 24 maanden en 12.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk. Via de buttonshortlease-auto samenstellen kunt u eenvoudig uw tarief uitrekenen en de offerte aanvragen.

Wilt u behalve shortlease Citroen meer shortlease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar ons shortleaseaanbod of bekijk onze shortlease-acties.

€295,00
€ 275,00
SHORTLEASE-AUTO SAMENSTELLEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud998 CC
  • Vermogen67 PK
  • Gewicht805 KG
  • CarrosserieHatchback