shortlease Toyota C-HR

shortlease Toyota C-HR

Toyota C-HR 1.2 Turbo First Edition

Benzine

5

Bijtelling: 22%

€695,00
€ 650,00

shortlease Toyota C-HR

Shortlease Toyota C-HR kan zeer voordelig met shortlease bij ALC. De Shortlease Toyota C-HR is nog niet zo lang op de markt, maar is nu al ongekend populair als zakelijke leaseauto. Deze sportieve SUV overtuigt onder andere door een modern design en een dynamische rijervaring.

Shortlease Toyota bij AutoLeaseCenter betekend niet alleen scherpe tarieven. Naast aantrekkelijke leasetarieven bieden wij u een goede aanvullende service op uw shortlease auto. Kies ook voor de flexibiliteit van kort leasen!

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor shortlease Toyota C-HR? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button shortlease-auto samenstellen te klikken. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

Kilometerbundels en looptijd shortlease Toyota C-HR:

Selecteer het gewenste kilometrage en de looptijd en zie direct het juiste shortlease tarief! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Shortlease tarieven shortlease Toyota C-HR:

De vermelde vanaf prijs is op basis van de Toyota C-HR 1.2 Turbo First Edition met een looptijd van 24 maanden en 18.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. Via de buttonshortlease-auto samenstellen kunt u eenvoudig uw tarief uitrekenen en de offerte aanvragen.

Wilt u nog meer shortlease aanbiedingen bekijken, ga dan naar onze overzichtspagina of bekijk onze shortleaseacties.

€695,00
€ 650,00
SHORTLEASE-AUTO SAMENSTELLEN

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieAutomaat Handgeschakeld
  • BrandstofBenzine
  • Motorinhoud1197 CC
  • Vermogen114 PK
  • Gewicht1350 KG
  • CarrosserieSport SUV