Shortlease Volkswagen Golf

Shortlease Volkswagen Golf Diesel

Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfort Bluemotion

Diesel

5

Bijtelling:

€ 725,00

Shortlease Volkswagen Golf

De shortlease Volkswagen Golf is één van de populairste leaseauto’s van dit moment. En dat is niet zo gek, want de Volkswagen Golf biedt uitstekende ergonomische eigenschappen en een goede dynamiek. Door het sportieve onderstel zult u in deze strakke auto vele uren rijplezier beleven. Het zuinige brandstofverbruik maakt de shortlease Volkswagen Golf compleet. Shortlease Volkswagen Golf bij AutoLeaseCenter want wij hebben een hele aantrekkelijke shortlease aanbieding voor u. Shortlease Volkswagen Golf nu vanaf 725,- euro per maand.

ALC biedt u scherpe shortlease tarieven op de beste auto’s, zoals de Volkswagen Golf. Het grote voordeel van shortlease is de korte minimale looptijd van drie maanden: hierdoor profiteert u van veel flexibiliteit. Als u kiest voor een contract van 24 maanden, dan kunt u de auto zelfs helemaal zelf samenstellen met onze carconfigurator.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor shortlease Volkswagen Golf? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button “shortlease-auto samenstellen” te klikken. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

Kilometerbundels en looptijd:
Selecteer het gewenste kilometrage en de looptijd en zie direct het juiste shortlease tarief! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Tarieven Shortlease Volkswagen Golf:
De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfort Bluemotion met een looptijd van 24 maanden en 18.000 kilometer per jaar. Wilt u een andere looptijd of kilometrage? Via de buttonshortlease-auto samenstellen kunt u eenvoudig uw tarief uitrekenen en de offerte aanvragen.

Wilt u nog meer shortlease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar ons shortlease overzicht of bekijk onze shortlease acties.

Specificaties

  • Kleurdivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofDiesel
  • Motorinhoud1.198 CC
  • Vermogen103 PK
  • Gewicht1.135 KG
  • CarrosserieHatchback