Shortlease Volkswagen Passat

Shortlease Volkswagen Passat Diesel

Volkswagen Passat 1.6 TDI 88kW Comfortline

Diesel

5

Bijtelling:

€ 825,00

Shortlease Volkswagen Passat

Nu flexibel en voordelig de Volkswagen Passat. Op dit moment één van de populairste shortlease auto’s in deze klasse is de Shortlease Volkswagen Passat. Met de Shortlease Volkswagen Passat bent u verzekerd van een auto met klasse, zowel privé als zakelijk komt u met deze auto goed voor de dag. Bij het interieur van de Volkswagen Passat draait alles om comfort en luxe. Zo heeft de Volkswagen Passat luxe bekleding en een dashboard met veel functies die makkelijk te bedienen zijn. De motor van de Passat is krachtig en zuinig tegelijk. Deze eigenschappen zorgen er voor dat de auto sportief doch solide op het wegdek ligt.

Wilt u de Shortlease Volkswagen Passat leasen op flexibele basis? Kies dan voor shortlease, leasen zonder langlopende verplichtingen. Deze vorm van autolease kent een minimale looptijd van slechts 3 maanden. Bovendien profiteert u bij ons van scherpe shortlease tarieven. Als u kiest voor een contract van 24 maanden, dan kunt u de auto zelfs helemaal zelf samenstellen met onze carconfigurator.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor shortlease Volkswagen Passat? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button “shortlease-auto samenstellen” te klikken. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

Kilometerbundels en looptijd:
Selecteer het gewenste kilometrage en de looptijd en zie direct het juiste shortlease tarief! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Tarieven Shortlease Volkswagen Passat:
De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen Passat 1.6 TDI 88kW Comfortline met een looptijd van 24 maanden en 18.000 kilometer per jaar. Er zijn tegen meerprijs ook andere uitvoeringen leverbaar. Daarnaast is het mogelijk om een andere looptijd en kilometrage te kiezen. Via de buttonshortlease-auto samenstellen kunt u eenvoudig uw tarief uitrekenen en de offerte aanvragen.

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofDiesel
  • Motorinhoud1.598 CC
  • Vermogen119 PK
  • Gewicht1.344 KG
  • CarrosserieSedan