Shortlease Volkswagen Passat Variant

Shortlease Volkswagen Passat Variant Diesel

Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI 88kW Comfortline 5d

Diesel

5

Bijtelling: 21%

€ 860,00

Shortlease Volkswagen Passat Variant

Nu flexibel en voordelig de Shortlease Volkswagen Passat Variant. Op dit moment één van de populairste shortlease auto’s in deze klasse is de Shortlease Volkswagen Passat Variant. Met de Shortlease Volkswagen Passat Variant bent u verzekerd van een auto met klasse, zowel privé als zakelijk komt u met deze auto goed voor de dag. Bij het interieur van de Volkswagen Passat Variant draait alles om comfort en luxe. Zo heeft de Volkswagen Passat Variant luxe bekleding en een dashboard met veel functies die makkelijk te bedienen zijn. De motor van de Volkswagen Passat Variant is krachtig en zuinig tegelijk. Deze eigenschappen zorgen er voor dat de auto sportief doch solide op het wegdek ligt.

Wilt u de Volkswagen Passat Variant leasen op flexibele basis? Kies dan voor shortlease, leasen zonder langlopende verplichtingen. Deze vorm van autolease kent een minimale looptijd van slechts 3 maanden. Bovendien profiteert u bij ons van scherpe shortlease tarieven. Als u kiest voor een contract van 24 maanden, dan kunt u de auto zelfs helemaal zelf samenstellen met onze carconfigurator.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor shortlease Volkswagen Passat Variant? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button “shortlease-auto samenstellen” te klikken. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

Kilometerbundels en looptijd:
Selecteer het gewenste kilometrage en de looptijd en zie direct het juiste shortlease tarief! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Tarieven Shortlease Volkswagen Passat Variant:
De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI 88kW Comfortline 5d met een looptijd van 24 maanden en 18.000 kilometer per jaar. Er zijn tegen meerprijs ook andere uitvoeringen leverbaar. Daarnaast is het mogelijk om een andere looptijd en kilometrage te kiezen. Via de buttonshortlease-auto samenstellen kunt u eenvoudig uw tarief uitrekenen en de offerte aanvragen.

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofDiesel
  • Motorinhoud1598 CC
  • Vermogen118 PK
  • Gewicht1385 KG