Shortlease Volkswagen Polo

Shortlease Volkswagen Polo Diesel

Volkswagen Polo 1.0mpi comfort 55kW

Diesel

5

Bijtelling:

€ 560,00

Shortlease Volkswagen Polo

Voordelige shortlease? Kies dan Shortlease Volkswagen Polo, want deze is als leaseauto zeer populair en nu zeer voordelig. De Polo heeft een representatieve uitstraling en is daarmee zeer geschikt als zakelijke auto. Bovendien valt deze 5-deurs hatchback op door zijn aangename rijgedrag en ruime, hoogwaardige interieur. Nu voordelig de Shortlease Volkswagen Polo bij AutoLeaseCenter, de specialist in shortlease.

Kiest u voor shortlease van Shortlease Center, dan leaset u de Volkswagen Polo zeer flexibel en voordelig. U kunt het shortlease contract namelijk al na drie maanden opzeggen als u dat wilt. Wij bieden u aantrekkelijke leasetarieven op de beste auto’s. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor shortlease van de Shortlease Volkswagen Polo en profiteer van onze aanbieding. Als u kiest voor een contract van 24 maanden dan kunt u de auto zelfs helemaal naar wens samenstellen met onze carconfigurator.

Wilt u een aantrekkelijk voorstel ontvangen voor shortlease Volkswagen Polo? Stel dan eenvoudig uw auto samen door op de button “shortlease-auto samenstellen” te klikken. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of meteen de bestelling plaatsen.

Kilometerbundels en looptijd Volkswagen Polo:
Selecteer het gewenste kilometrage en de looptijd en zie direct het juiste shortlease tarief! U sluit een kilometerbundel per maand af. De kilometerafrekening daarentegen vindt jaarlijks plaats als ook aan het einde van de looptijd (eindafrekening).

Tarieven Shortlease Volkswagen Polo:
De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen Polo 1.0mpi comfort 55kW uitvoering met een looptijd van 24 maanden en 18.000 kilometer per jaar. Andere looptijden en kilometrages zijn mogelijk en de tarieven zijn weergegeven op deze pagina. Via de buttonshortlease-auto samenstellen kunt u eenvoudig uw tarief uitrekenen en de offerte aanvragen.

Voordelige shortlease heeft u bij AutoLeaseCenter en wilt u nog meer aanbiedingen bekijken ga dan naar ons shortleaseoverzicht of bekijk onze shortlease aanbiedingen.

 

Specificaties

  • KleurDivers
  • TransmissieHandgeschakeld
  • BrandstofDiesel
  • Motorinhoud999 CC
  • Vermogen74 PK
  • Gewicht955 KG
  • CarrosserieHatchback