1 Kies een geschikte auto uit het uitgebreide aanbod

Wij bieden een uitgebreid shortlease assortiment aan van verschillende merken en modellen. U kunt eenvoudig uw keuze maken door te zoeken in ons shortlease aanbod via de zoekmodule. Maar uiteraard kunt u ook de totale shortlease voorraad bekijken of uitsluitend onze shortlease actiemodellen. Vervolgens kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.

2 Binnen 1 dag een vrijblijvende offerte in je e-mail inbox

Op de autodetailpagina staan de specificaties van de shortlease auto. Hier hebben wij ook de shortlease tarieven vermeld bij de verschillende looptijden van de shortlease auto’s. Tevens is aangegeven of de auto beschikbaar is in benzine/ diesel uitvoering en handgeschakeld/ automaat. Op deze pagina kunt u eenvoudig een shortlease offerte aanvragen via het offerte aanvraagformulier. De shortlease offerte sturen wij vervolgens vrijblijvend binnen 1 dag naar u toe per e-mail.

3 Contact om de offerte te overleggen

Wij vinden het prettig om de shortlease offerte telefonisch met u te bespreken. Daarom zullen wij na het uitbrengen van de shortlease offerte binnen enkele dagen contact met u opnemen. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen. Vervolgens kunnen wij dan de shortlease offerte met u doornemen en eventuele vragen beantwoorden.

4 Binnen 7 dagen mobiel

Als u tevreden bent over ons aanbod, dan wordt de shortlease overeenkomst opgesteld en vragen wij u om de bedrijfsgegevens volledig aan te leveren. Op elke shortlease overeenkomst is een borgstelling van toepassing. Na ontvangst van de getekende overeenkomst, de benodigde documenten en de borg wordt de transportopdracht gereed gemaakt. De shortlease auto wordt vervolgens op het afgesproken moment bij u voor de deur afgeleverd.

Maak direct een keuze uit het actuele aanbod: